Selina, in intarziere si cu lacune

Reactualizat la:
Vegetaţia pusă de executant nu corespunde proiectului
Vegetaţia pusă de executant nu corespunde proiectului
Miercuri, directorul Companiei de Apă Oradea a declarat că executantul fântânii arteriene de pe Dealul Păcii, firma Selina, e în întârziere cu predarea lucrării.

De aceea, constructorul va fi penalizat, cu 1%/zi din valoarea lucrării. „După cum vedeţi, lucrarea e în faza de finalizare, dar nu au reuşit să o termine 100%. Pentru întârzierile ce vor curge în continuare îi vom penaliza”, a spus Gavra, precizând că au fost probleme cu racordul electric şi că celor de la Selina li s-a acordat deja un al doilea termen de finalizare: 12 septembrie.

Directorul CAO are şi alte obiecţii cu privire la felul în care Selina s-a achitat de sarcini, pe partea de vegetaţie. „În proiect e altă vegetaţie decât cea care s-a plantat acum acolo. De aceea, parţial va trebui înlocuită”, a spus Gavra. Şeful de la CAO spune că brazii din jurul fântânii vor trebui să dispară, deoarece nu sunt prevăzuţi în proiect. La fel, va trebui să fie înlocuită şi vegetaţia plantată în spaţiile special amenajate şi umplute cu pământ, ce în proiect ar trebui să mai înverzească cât de cât construcţia dominată de marmură şi apă.

C.C.

Cascada fantanii arteziene i-a prins nepregatiti0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !