Selina, pe urmele melcilor

Selina, pe urmele melcilor
ORADEA – Executarea lucrărilor în ritm de melc nu este specialitatea exclusivă a firmei Keviep, încearcă din răsputeri să dovedească cei de la Selina SA.

Firma a deschis un şantier pe strada Făcliei în august, în cadrul unei investiţii care vizează protecţia resurselor de apă, constând în extinderea reţelei de alimentare cu apă şi a sistemului de canalizare. În cele aproape patru luni trecute de atunci, muncitorii de la Selina au reuşit contraperformanţa de a monta conductele pe o lungime de aproximativ 700-800 metri.

Ritmul „ameţitor” nici nu este surprinzător, având în vedere că în majoritatea timpului doar un mănunchi de muncitori trebăluiesc în jurul şanţului săpat de-a lungul străzii. Deşi par să se mişte cu încetinitorul, efectele muncii celor de la Selina sunt, totuşi, vizibile, strada fiind transformată într-o veritabilă mocirlă, asfaltul dispărând complet sub stratul gros de noroi. Constantin Tomulescu, director tehnic la Compania de Apă Oradea, spune că investiţia se întinde şi pe anul 2007, conductele urmând să ajungă până în Podgoria.

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase