Seminar de legislaţie europeană la CCI Bihor

Seminar de legislaţie europeană la CCI Bihor
ORADEA - Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Bihor, în colaborare cu Gieffe Corporate, organizează în 21 februarie, de la ora 10:30, seminarul cu tema: „Soluţii practice pentru implementarea legislaţiei europene în producţia industrială”. Teme prezentate la seminar

Odată cu intrarea Romaniei în UE a fost necesară alinierea vechilor norme legislative privind securitatea în muncă şi a mediilor cu risc potenţial de incendiu sau explozie. Ţara noastră a adoptat în acest sens directivele europene prin decrete legislative. „Dumneavoastră ştiti dacă întreprinderea pe care o conduceţi corespunde noilor strandarde europene? Ştiţi oare ce grad de periculozitate prezintă întreprinderea dumneavoastră din punct de vedere al riscului de incendiu sau explozie? Participând la seminar puteţi aflta toate aceste lucruri”, a declarat Constantin Badea, directorul general al CCI Bihor.

Participarea la seminar se poate confirma la telefon: 0259 – 417.807, 0359-414.557, 0749-048.184, fax. 0259-470.015 sau pe adresa de e-mail: secretariat@ccibh.ro – dna Rodica Demeter.
Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !