Seminar despre registrul electronic la ITM Bihor

Loredana Şuta
Loredana Şuta
Angajatorii orădeni sunt invitaţi în data de 17.02.2010, orele 10:00, la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor, mansardă, la o întâlnire informală. Obiectul întâlnirii îl constituie modalitatea de punere în aplicare a dispoziţiilor HG 37 din 2010 pentru modificarea şi completarea HG 161 din 2006 privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor.

Potrivit HG 37 din 2010, de la 1 februarie, angajatorii au obligaţia să înregistreze în registrul electronic de evidenţă a salariaţilor angajarea fiecărui salariat cel târziu cu o zi înainte de începerea activităţii de către acesta.

„Angajatorii au obligaţia de a transmite registrul în formă electronică la inspectoratul teritorial de muncă în a cărui rază teritorial îşi au sediul sau domiciliul, după caz, cel târziu în ziua lucrătoare anterioară începerii activităţii de către primul salariat”, a precizat Loredana Şuta, consilier juridic la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bihor.

Dan Birta

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !