Seminar gratuit despre finanţarea IMM-urilor

De Dan Birta
Reactualizat la:
Vor fi prezentate informaţii despre finanţare pentru IMM
Vor fi prezentate informaţii despre finanţare pentru IMM
Camera de Comerţ și Industrie Bihor, în parteneriat cu SC Crius SRL, organizează în data de 15 martie 2016 seminarul cu tema: „Oportunităţi de finanţare destinate sectorului IMM până la 100 % finanţare – maxim 200.000 euro ajutor nerambursabil pentru microîntreprinderi din mediul urban”.

Organizat la sediul său din Oradea (str. Mihai Eminescu, nr. 25 A), începând cu ora 11:00, în cadrul seminarului vor fi prezentate programe de finanţare care vizează investiţii în lucrări de construire, extindere, modernizare a spaţiilor de producţie, servicii; achiziţionarea de linii de productie, echipamente tehnologice, utilaje, instalaţii şi echipamente specifice în scopul obţinerii unei economii de energie, etc. De asemenea, vor fi prezentate programe informatice, realizarea de website-uri, brevete, licenţe, etc.

Sunt invitați să participe, gratuit, la acest eveniment întreprinzători locali care dețin societăți comerciale constituite ca și microîntreprinderi (maxim 9 angajați – număr mediu- în ultimii doi ani și maxim două milioane de euro cifra de afaceri), care activează în domeniul producţiei sau serviciilor și sunt în căutarea unor soluții de sprijin financiar nerambursabil.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !