Seminar HACCP

Seminar HACCP
ORADEA – Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Bihor, în colaborare cu SC Calitex SRL, a organiza ieri, 2 iulie, un seminar de prezentare a principiilor HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), precum şi a etapelor de aplicare a sistemului de siguranţă alimentară.

Seminarul fost susţinut de Daniela Rahotă, inspector în cadrul Autorităţii de Sănătate Publică Bihor şi a cuprins temele referitoare la principiile HACCP, etape de aplicare ale sistemului HACCP şi beneficiile aceluiaşi sistem.

Manifestarea s-a dorit a fi un preambul pentru desfăşurarea unor cursuri de instruire pentru personalul implicat în elaborarea, înregistrarea şi verificarea planului HCCP. „HACCP este un sistem care identifică, evaluează şi controlează riscurile semnificative pentru siguranţa produselor alimentare”, a precizat Daniela Rahotă.

Sistemul HACCP pentru o societate comercială este un sistem operant de management al siguranţei alimentelor. „Sistemul HACCP poate demonstra faţă de lienţi şi faţă de inspectori că toate pericolele potenţiale sunt controlate”, susţine Daniela Rahotă.

Dan Birta



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase