Seminar la CCI Bihor

1Comentariu
Seminar la CCI Bihor
ORADEA – Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Bihor, va organiza în colaborare cu Asociaţia de Standardizare din România (ASRO) seminarul interactiv cu tema: „Standardele – mijloace de performanţă în construcţii”.

Seminarul va avea loc în data de 06.11.2008, la sediul CCI Bihor din Oradea, str. Roman Ciorogariu nr. 65, începând cu ora 09:30. Expunerile şi prezentările vor fi susţinute de Jeni Toma, expert principal în cadrul ASRO, care va aborda teme actuale de interes pentru firmele din domeniul construcţiilor.„Seminarul se adresează tuturor celor implicaţi în acest domeniu de activitate: firme de construcţii, furnizori de materiale de construcţii, ingineri constructori, proiectanţi, dezvoltatori, companii de real-estate, finanţatori, antreprenori, dar este deschisă în aceeaşi măsură studenţilor care în prezent aprofundează aceste domenii”, a precizat Contatntin Badea, directorul general al CCI Bihor.

Parciparea este gratuită. Pentru o mai bună organizare a seminarului, trebuie confirmată participarea până în data de 04.11.2008 la telefon:  0259. 417.807, la fax nr: 0256. 470.015 sau la adresa de e-mail:  secretariat@ccibh.ro, info@ccibh.ro.

 

Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor