Seminar Local de Motivare

Seminar Local de Motivare
Membrii organizatiei studentesti AIESEC din comitetul local Oradea, împreuna cu colegii lor din Timisoara, au participat în perioada 28-30 aprilie la un sir de activitati organizate la Baile Herculane.

Acestea au facut parte din Seminarul Local de Motivare (Local Motivation Seminar – LMS), care a reprezentat un alt tip de conferinta.
În agenda seminarului au existat momente de discutii cu privire la istoricul, componentele si valorile organizatiei, de socializare, de rezolvare a diferitelor sarcini de lucru, de munca în echipa, de antreprenoriat, chiar si o prezentare de tari, denumita sugestiv Global Village.


Deoarece la aceste activitati, dar si în cadrul unei conferinte de antreprenoriat, au participat si studenti din strainatate veniti în România într-un stagiu de practica, seara multiculturala a fost atractiva pentru toti. Astfel, pe lânga prezentarea standului român, Ucraina, Polonia, Turcia, Serbia si Muntenegru si Nigeria au avut delegati care au adus câte ceva reprezentativ pentru tarile lor.


Aceste activitati au avut menirea de a aduce un aer proaspat în AIESEC, de a sublinia latura sociala a organizatiei si de a le insufla membrilor dorinta de implicare într-un mod placut si constructiv. Seminarul Local de Motivare, care se organizeaza anual, reprezinta si o modalitate de introducere în cultura AIESEC a proaspetilor membri.

Denise Strete0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !