Seminar Oracle Romania

Dacã ai informatie, ai putere. Acesta ar putea fi sloganul sub care Oracle România si-a prezentat ieri în cadrul unui seminar ultimele tehnologii si modele de conducere a proceselor de afaceri, precum si informatii concrete legate de proiectele desfãsurate în România.

Actiunea, desfãsuratã la Hotel Dacia Continental, este ultima dintr-un numãr de patru, celelalte având loc la Bacãu, Constanta si Cluj Napoca. „Peste 50% dintre dintre solutiile implementate de Oracle si partenerii sãi pe piata Româneascã în anul fiscal 2005 s-au realizat în spatiul organizatiilor medii si mijlocii”, a afirmat Forin Drãgãnescu, Marketing Manager la Oracle Romania. Asistenta, destul de numeroasã, a fost interesatã de informatiile oferite de reprezentantii Oracle, discutiile fiind interactive.

Spre UE cu încredere

„Clientii nostri din zona IMM pot privi cu încredere spre momentul integrãrii României în UE, datoritã avantajului competitiv pe care l-au dobândit implementând o solutie integratã, recunoscutã si testatã la nivel mondial, care acoperã toate fluxurile de activitate, fiecare aspect al afacerii”, a precizat Victor Maghiari, Application Channel Manager.

Oracle este cea mai importantã companie de software pentru mediul enterprise din lume. În România are reprezentantã directã din 2005.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !