Seminarii şi conferinţe la Buziaş

1Comentariu
BUZIAŞ – Modernizările din ultimii ani de la Buziaş dau primele rezultate. Staţiunea a devenit un punct de atracţie nu numai pentru cei dornici de tratament, ci şi pentru organizarea de seminarii şi conferinţe.

Oferind condiţii de cazare moderne, la categoria 3 stele, dar şi săli dotate cu tot ceea ce este necesar pentru organizarea unor întâlniri de înaltă ţinută, Buziaş a reuşit să atragă atenţia oamenilor de afaceri.

Astfel, printre primele seminarii de amploare care au avut loc la Buziaş se numără cea de-a 9-a ediţie a Conferinţei de minerit, metalurgie şi geologie, care s-a desfăşurat în acest week-end sub patronajul Societăţii Maghiare Tehnico-Ştiinţifice din Transilvania.

Numărul participanţilor sosiţi din Romania, Ungaria, Elveţia, Marea Britanie, s-a apropiat de 200. Tot în aceste zile, Buziaşul a găzduit echipele de handbal care au participat la Campionatul Naţional de Handbal Juniori. În ultimul an Staţiunea Buziaş a investit peste 1,2 milioane de euro pentru modernizarea a 33 de camere de hotel şi în refacerea bazei de tratament.

Restaurantul si bucataria de la Hotel Parc au fost complet renovate, iar la parterul hotelului au fost amenjate doua sali de conferinţe de 100 şi, respectiv, 40 de locuri. Pana la finele lui 2008, la Buziaş vor fi investite peste 5 milioane de euro pentru modernizarea staţiunii.

Aceasta oferă servicii de tratament balneoclimateric, relaxare şi agrement. Baza de tratament realizează 1700 de proceduri indicate pentru boli cardio-vasculare, afecţiuni ale sistemului nervos central, boli de nutriţie şi boli profesionale.

La Buzias functioneaza singurul ştrand cu apă minerală din Europa. Statiunea Buzias a fost atestata ca statiune balneara in anul 1819.

Cosmin Bradu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor