Șeminee Sibiu ține la tradiție și vine cu cele mai bune oferte la șemineul clasic pe lemne

Șeminee Sibiu ține la tradiție și vine cu cele mai bune oferte la șemineul clasic pe lemne

Dacă vă este dor de serile petrecute alături de bunici la gura sobei, dacă nimic nu vă relaxează mai mult decât trosnetul lemnelor și dansul flăcărilor și dacă vă doriți atmosfera de poveste desprinsă din filmele tradiționale de Crăciun, tot ce mai rămâne de făcut este să vă achiziționați un semineu tradițional pe lemne.

Cum lumea este într-o continuă schimbare și evoluție și gama șemineelor aduce constant îmbunătățiri și noi modele. Chiar dacă știm că șemineul tradițional este recomandat să fie montat la casă, astăzi chiar și cele mai pretențioase locuințe pot să beneficieze de un șemineu.

Și pentru că din ce în ce mai mult ne întoarcem la tradiție și ne este dor de lucrurile din trecut, șemineul tradițional pe lemne a ajuns să fie din ce în ce mai căutat. Fascinaţia flăcărilor care ţâşnesc printre lemne, precum şi zgomotul caracteristic arderii lemnului, creează un spaţiu relaxant, astfel că momentele petrecute în jurul şemineelor pe lemne rămân memorabile. Lemnele folosite pe post de combustibil trebuie să fie foarte bine uscate, astfel dezvoltând o putere calorică mai mare. Cele mai indicate ar fi: stejarul, fagul, mesteacănul, ulmul şi frasinul. Cel mai utilizat combustibil la nivel mondial este lemnul, arderea acestuia trecând prin trei etape principale: în prima etapă, este evaporată apa conţinută din lemn fiind uscat la temperaturi de 150 grade C; în etapa a doua, sunt eliminate componentele gazoase la temperaturi cuprinse între 150-600 grade C, iar în ultima etapă, are loc arderea propriu-zisă, la temperaturi cuprinse între 400-1300 grade C. Pentru șemineele pe lemne trebuie să luați în calcul necesitatea unor cosuri de fum rezistente în timp și bine curățate.

Şemineele clasice reprezintă o notă de eleganţă creând un efect spectaculos în încăperea în care sunt instalate. Gama de modele este foarte variată, acestea fiind personalizate în funcţie de stilul fiecăruia. Sunt caracterizate de prezenţa materialelor precum marmură, lemn şi piatră, lemnul masiv ce inspiră confort şi căldură se împleteşte cu prelucrările unice ale pietrei creând o eleganţă de neegalat. Pentru completarea efectului clasic, şemineul poate fi prevăzut cu o peninsulă ce poate fi un spaţiu ideal pentru expunerea tablourilor cu cei dragi sau poate fi prevăzut cu o mică bibliotecă.

Pentru cea mai bună alegere echia Șeminee Sibiu vă stă la dispoziție cu o gamă bogată de produse. Și nu doar atât: consultanța în privința celui mai potrivit șemineu pentru locuința dumneavoastră este gratuită, atât înainte cât și după punerea lui în funcțiune, transportul inclus, tehnologia de fabricare avansată un raport foarte bun calitate preț și o garanție între 5-10 ani. Șeminee Sibiu execută șeminee rustice, moderne sau clasice, pe lemne, cu focare semineu de ardere închis, deschis sau cu dublă funcționalitate în funcție de cerințele fiecărui client. De asemenea, ei pun la dispoziția dumneavoastră cataloage din care puteți alege un model sau puteți combina mai multe modele în functie de dorințele dumneavoastră. Cosuri de fum rezistente în timp, termoșeminee, șeminee pe gaz și toate accesoriile de care aveți nevoie. Ai confort prin calitate dacă alegi Șeminee Sibiu.ro!

Advertorial!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !