Sepultura in bancodrom

Reactualizat la:
2Comentarii
Afişul festivalului anunţat pentru Oradea
Afişul festivalului anunţat pentru Oradea
AIO a primit cerere pentru organizarea unui concert Sepultura în Tancodromul neutilat cu curent electric.

O ştire apărută pe online-uri orădene fix de 1 Aprilie a răzbătut până pe site-urile oficiale rock-evolution.ro şi sepultura.uol.com.br, în programul turneului „Kairos European Tour 2012”. Astfel, celebra trupă braziliană ar urma să concerteze la Oradea, pe 15 iulie, sub organizarea Rock Evolution. Evident, rockerii ardeleni ar fi încântaţi ca singurul oraş din România vizat de turneul Sepultura să fie tocmai cel de pe Crişul Repede.

Însă deşi biletele pot fi deja cumpărate prin intermediul Rock Evolution, se ridică unele semne de întrebare. Astfel, directorul Administraţiei Imobiliare Oradea ne-a confirmat că organizatorii au depus o cerere pentru fostul Tancodrom. „Acum vreo zece zile ni s-a cerut o parcelă din Tancodrom. Rămâne de văzut ce răspuns le vom putea da, fiindcă mai au nevoie de avize de la Pompieri, Poliţie şi alte instituţii. Însă mă tem că vor întâmpina dificultăţi întrucât acea zonă nu are utilităţi, nici măcar energie electrică”, ne-a declarat şeful AIO, Cristian Beltechi.

La numărul de telefon postat pe rock-evolution.ro ne-a răspuns domnul Pall Deutch care ne-a confirmat că a depus cererea la AIO pentru Tancodrom ştiind că există surse de energie electrică în apropiere.

„Azi (miercuri – n.r.) am dat drumul la afiş şi la site. Avem contract cu o firmă din Ungaria care va aduce scena şi generatoare de curent. Ne bazăm şi pe disponibilitatea Primăriei privind terenul din Tancodrom. Am fi dorit în Cetate sau în Stadionul Iuliu Bodola dar trebuie ţinut cont de comfortul riveranilor la un festival de trei zile. Va fi o sonorizare de 60.000 de wati”, ne-a informat Pall Deutch.

Ca atare l-am întrebat dacă o sonorizare de asemenea putere poate fi asigurată prin generatoare. „Am văzut că lângă Şoseaua de Centruă există stâlpi de tensiune. Deci nu cred că va fi o problemă”, ne-a mai răspuns dl. Deutch.

Cât priveşte rateul cu concertul Lordi, interlocutorul nostru ne-a asigurat că anularea concertului s-a datorat în mare parte fostei conduceri a firmei NZS Production dar şi sponsorilor care s-au retras.

C.H.

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor