Servicii medicale GRATUITE la Spitalul Pelican la Onco-Hematologie și Diabet

Reactualizat la:
1Comentariu
Servicii medicale GRATUITE la Spitalul Pelican la Onco-Hematologie și Diabet
SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea oferă servicii medicale GRATUITE bolnavilor cu afecțiuni oncologice și hematologice, dar și de diabetologie, prin Programele Naționale ale Ministerului Sănătății.

Pregătirea continuă și participarea medicilor noștri la studii clinice internaționale permit accesul pacienților la terapii inovatoare și de ultimă generație, abordarea tratamentelor constant îmbunătățite terapeutic, adaptate vârstei și comorbidităților asociate, pacienții beneficiind în același loc (fără deplasări în afara spitalului) de consulturi interclinice, datorită interconectării specialitățiilor și comunicării între medicii noștri.

1. Oferim următoarele servicii medicale de Oncologie GRATUITE pentru pacienții asigurați:

-examen clinic de depistare și control al afecţiunilor oncologice și luarea în evidență a pacientului oncologic

-urmărirea și tratamentul ambulator ale afecțiunilor oncologice

-screeningul cancerului de col uterin (gratuit)

-rețete compensate/gratuite, referate și scrisori medicale, hormonoterapie, chimioterapie, terapie moleculară țintită și imunoterapie

– SPITALIZARE GRATUITĂ pentru evaluarea periodică, administrarea tratamentului specific oncologic.

Dr. Ioana Pușcaș, șeful secției de Oncologie: „La Spitalul Clinic Pelican Oradea se efectuează tratamente oncologice gratuite pentru toate tipurile de tumori solide. Oferim serviciile medicale de specialitate într-o ambianță plăcută și relaxantă”.

2. Oferim GRATUIT servicii medicale de Hematologie pentru pacienții asigurați (copii și adulți):

– diagnosticul bolilor hematologice la copil și adult prin anamneză – istoric și examen clinic urmat de indicații privind investigațiile care trebuie efectuate și interpretarea acestora – tratament și rețete compensate – monitorizarea bolilor cronice hematologice – diagnosticul și tratamentul afecțiunilor care necesită spitalizare sau tratament, în general pentru afecțiunile acute grave sau cronice acutizate și care nu se pot efectua în regim de spitalizare de zi

– îndrumare specializată pentru o alimentație corectă și specială și servicii de consiliere psihologică.

Dr. Gabriela Miculschi, de la secția de Hematologie a SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea: “Concentrarea mai multor specialități ușurează accesul pacienților la serviciile medicale de înaltă calitate, de care au nevoie. Laboratorul Synevo (din cadrul spitalului nostru) oferă pacienților siguranța unor rezultate obținute pe baza unor metode și tehnici moderne utilizate în laboratoarele mari internaționale. Medicii și cadrele medicale care lucrează în spitalul nostru, pe lângă profesionalism, se angajează într-o asistență comprehensivă în toate stadiile evolutive ale bolii, de la parte medicală la parte socială și economică”.

3. Oferim consultatii GRATUITE pentru bolnavii de DIABET

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea oferă GRATUIT, prin Programul Național al Ministerului Sănătății, consultații medicale de diabetologie, inclusiv prescripții medicale Gratuite. Pacienții cu diabet (care au nevoie) pot beneficia de consulturi interdisciplinare în același loc, fără să se mai deplaseze, cu timp de așteptare scurt, în cadrul Ambulatoriului spitalului nostru.

Dr. Dana Cosma, de la cabinetul de Diabetologie al SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea, informează că pacienții au aici posibilitatea evaluării tuturor complicațiilor bolii de bază – diabetul. Bolnavii cu diabet pot beneficia la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea și de servicii medicale în regim de spitalizare de zi, dar și de servicii de educație pentru menținerea sub control a acestei maladii cât și de servicii de instruire pentru o alimentație corectă necesară persoanelor cu diabet. Rugăm pacienții nou depistați cu diabet zaharat sa se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist aflat în contract cu CAS. Pacienții care sunt în evidența diabetologică nu necesită bilet de trimitere.

Advertorial! Hb: 1781771Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor