Servicii medicale GRATUITE la Oncologie, Hematologie și Diabetologie

1Comentariu
Servicii medicale GRATUITE la Oncologie, Hematologie și Diabetologie
SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea oferă servicii medicale GRATUITE bolnavilor cu afecțiuni oncologice și hematologice, dar și de diabetologie, prin Programele Naționale ale Ministerului Sănătății.

Pregătirea continuă și participarea medicilor noștri la studii clinice internaționale permit accesul pacienților la terapii inovatoare și de ultimă generație, abordarea tratamentelor constant îmbunătățite terapeutic, adaptate vârstei și comorbidităților asociate, pacienții beneficiind în același loc (fără deplasări în afara spitalului) de consulturi interclinice, inclusiv analize medicale (la Laboratorul Synevo), datorită interconectării specialitățiilor și comunicării între medicii noștri.

1. Servicii medicale de ONCOLOGIE GRATUITE pentru asigurați:

-examen clinic de depistare și control al afecţiunilor oncologice și luarea în evidență a pacientului oncologic

-urmărirea și tratamentul ambulator ale afecțiunilor oncologice

-screeningul cancerului de col uterin (gratuit)

-rețete compensate/gratuite, referate și scrisori medicale, hormonoterapie, chimioterapie, terapie moleculară țintită și imunoterapie

– SPITALIZARE GRATUITĂ pentru evaluarea periodică, administrarea tratamentului specific oncologic.

Dr. Ioana Pușcaș, șeful secției de Oncologie: „La Spitalul Clinic Pelican Oradea se efectuează tratamente oncologice gratuite pentru toate tipurile de tumori solide. Oferim serviciile medicale de specialitate într-o ambianță plăcută și relaxantă”.

2. Servicii medicale de HEMATOLOGIE GRATUITE pentru copiii și adulți asigurați:

-diagnosticul bolilor hematologice la copil și adult prin anamneză -istoric și examen clinic urmat de indicații privind investigațiile care trebuie efectuate și interpretarea acestora -tratament și rețete compensate -monitorizarea bolilor cronice hematologice -diagnosticul și tratamentul afecțiunilor care necesită spitalizare sau tratament și care nu se pot efectua în regim de spitalizare de zi

Dr. Gabriela Miculschi, de la secția de Hematologie: “Concentrarea mai multor specialități ușurează accesul pacienților la serviciile medicale de înaltă calitate, de care au nevoie. Medicii și personalul medical se angajează într-o asistență comprehensivă în toate stadiile evolutive ale bolii, de la parte medicală la parte socială și economică”.

3. Servicii medicale GRATUITE pentru bolnavii de DIABET:

-consultații medicale de diabetologie

-evaluări periodice a stării de sănătate inclusiv prescripții medicale gratuite.

Dr. Dana Cosma, șeful secției de Diabetologie, informează că pacienții pot fi evaluați pentru toate bolile asociate diabetului și pot beneficia de servicii medicale în regim de spitalizare de zi, de servicii de educație pentru menținerea sub control a acestei boli, dar și de servicii de instruire pentru o alimentație corectă.

Pacienții nou depistați cu diabet zaharat sunt rugați să se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist aflat în contract cu CAS. Pacienții care sunt în evidența diabetologică nu necesită bilet de trimitere.

Pacienții asigurați se pot programa la Call Center 0259.444444.

Advertorial! Hb: 1864891Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor