Servicii oferite de AJOFM Bihor

Servicii oferite de AJOFM Bihor
AJOFM Bihor oferă o serie de servicii persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi angajatorilor.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor vine în sprijinul bihorenilor prin aplicarea unor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă în vederea creării de noi locuri demunca. „Principalele măsuri oferite de noi sunt: subvenţionarea locurilor de muncă; încadrarea în muncă a absolvenţilor instituţiilor de învăţământ; încadrarea în muncă a persoanelor de peste 45 de ani; încadrarea în muncă a şomerilor care sunt părinţi unici susţinători ai familiilor monoparentale; încadrarea în muncă a şomerilor care în termen de trei ani de la data angajării îndeplinesc condiţiile de pensie şi încadrarea în muncă a persoanelor cu handicap”, ne-a informat Daciana Nica, director coordonator adjunct al AJOFM Bihor.

Scutire de la plata contribuţiilor

În plus, în acest an, angajatorii care angajează şomeri beneficiază de scutire la plata contribuţiilor de asigurări sociale pe o perioadă de şase luni. „Condiţia este de a angaja persoane din rândul şomerilor, aflate în evidenţa AJOFM Bihor cu minim trei luni înainte de angajare. Aceste raporturi de muncă trebuie menţinute pe o periadă de cel puţin 12 luni”, a specificat Daciana Nica.

De asemenea agenţia organizează în fiecare an „Bursa generală a locurilor de muncă” şi „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”, precum şi alte manifestări de acest gen ori de câte ori este nevoie şi la socilicitarea angajatorilor.
Informaţii suplimentare pot fi obţinute pe site-ul agenţiei la dresa: www.bihor.anofm.ro, la numerele de telefon: 0359-800.960 şi 0259-436.821 sau la sediul instituţiei de pe str. Transilvaniei nr. 2.

Simona Albinaru

Locuri de muncă vacante în Bihor

Locuri de muncă vacante în Bihor0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !