Sesiune de depuneri modificata

De Dan Birta
Sesiune de depuneri modificata
Prima sesiune de depunere se va derula în perioada 16.08.2013 – 31.10.2013.

Urmare consultării mediului de afaceri şi a semnalelor sosite din partea acestora cu privire la termenele de emitere şi de valabilitate a unor documente anexate Cererii de acord pentru finanţare, Ministerul Finanţelor Publice anunţă modificarea datei de deschidere a primei sesiuni de depunere a Cererilor de Acord pentru finanţare în baza H.G. nr. 274/2013 privind instituirea unei scheme de ajutor de minimis pentru sprijinirea investiţiilor realizate de întreprinderile mici şi mijlocii.

„Prima sesiune de depunere se va derula în perioada 16.08.2013 – 31.10.2013, în limita bugetului anual alocat schemei”, ne-a informat Monica Cheregi, consultant la Camera de Comerţ şi Industrie Bihor. Cererile de acord pentru finanţare, însoţite de documentele justificative, conform prevederilor H.G. nr.274/2013 se depun la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice, str. Apolodor nr.17, sectorul 5, Bucureşti, menţionându-se pe plic: „Unitatea de implementare a schemei de ajutor de minimis”.

400 de milioane

Bugetul maxim al schemei de ajutor de minimis este de 400 milioane lei.

Orice informaţii referitoare la schema de ajutor de minimis instituită prin H.G. nr.274/2013 se pot obţine în urma transmiterii unei solicitări scrise pe adresa de e-mail: publicinfo@mfinante.ro.

Aplicarea aceastei scheme de minimis urmăreşte stimularea creşterii economice prin dezvoltarea sal modernizarea activităţii IMM-urilor, crearea de noi locuri de muncă şi are efect multiplicator în ceea ce priveşte dezvoltarea furnizorilor de materii prime, materiale, instalaţii şi utilaje a prestatorilor de servicii.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !