Sesiune de proiecte

ORADEA – Organizaţiile non- guvernamentale pot depune anul acesta proiecte la Primărie, în vederea obţinerii de finanţare, în şase domenii: tineret, protectia mediului, cultură, culte religioase, sport şi invaţamant.

Orice persoana fizica sau persoana juridica fara scop patrimonial care desfasoara activitati nonprofit menite sa sprijine realizarea unor obiective de interes public local are dreptul de a participa la procedura pentru atribuirea contractului de finantare nerambursabila.

Documentaţia de solicitare a finanţãrii va fi intocmita in limba romana, conform  „Regulamentului privind regimul finantarilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Oradea alocate pentru activitati nonprofit de interes local” si se va depune in doua exemplare (original si copie) precum si in format electronic (pe suport magnetic) la Registratura Consiliului Local al municipiului Oradea, la sediul Primariei Oradea, situat in Piata Unirii nr. 1, camera 23, parter.

Termenul limita de depunere a proiectelor este02.03.2007, ora 12.
Solicitantul de finantare nerambursabila trebuie sa faca dovada capacitatii de cofinantare a proiectului, in procent de 10% din valoarea totala a proiectului.Proiectele depuse vor fi evaluate in sistem competitiv de catre Comisia de evaluare şi selecţionare a proiectelor numita prin hotarare a Consiliului Local Oradea, in conformitate cu criteriile de evaluare prevazute in regulament.

Vor fi analizate numai propunerile de proiecte depuse in termenul stabilit prin anuntul de participare si intocmite in conformitate cu documentatia pentru elaborarea si prezentarea proiectului prevazuta in regulamentul anterior mentionat suplimentare legate de procedura de selectie de proiecte pot fi obtinute la sediul Primariei, situat in Piata Unirii, nr.1, etaj I, camera 115 sau la telefon 408886, persoana de contact -consilier Gherdan Daciana.

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !