Sesiune extraordinară

Sesiune extraordinară
Camera Deputaţilor, convocată în sesiune extraordinară în data de 16 august.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, miercuri, convocarea plenului în sesiune extraordinară în data de 16 august, pe ordinea de zi figurând legea ANI.

„Biroul Permanent a decis convocarea unei sesiuni extraordinare în data de 16 august, cu următorul program: la ora 12.00 va fi convocat Biroul Permanent, la ora 13.00 grupurile parlamentare se vor reuni în şedinţă, iar la ora 14.00 va fi plenul Camerei”, a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, după şedinţa conducerii acestui for legislativ.

Anastase a arătat, totodată, că Biroul Permanent a stabilit să sesizeze Comisia Juridică în ceea ce priveşte decizia Curţii Constituţionale referitoare la neconstituţionalitatea Legii privind exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice pentru modificarea şi completarea Legii nr.144/2007.

Ea a precizat că pe ordinea de zi a plenului Camerei, care se va întruni în sesiune extraordinară în 16 august, va figura Legea ANI.

Completări

Anastase a menţionat că, în cadul Biroului Permanent, grupul PNL a solicitat completarea ordinii de zi cu încă două proiecte de lege, care se află la Comisia de Buget-Finanţe, respectiv propunerea legislativă privind combaterea plăţilor întârziate şi un proiect de lege pentru aprobarea unor măsuri de reducere a taxelor şi impozitelor.Ea a arătat că această propunere a Biroului Permanent cu privire la ordinea de zi va fi supusă plenului Camerei în data de 16 august.

SURSA:MEDIAFAX0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !