Sesiunea de restanţe, prelungită

Sesiunea de restanţe, prelungită
Veste bună pentru studenţii orădeni care nu şi-au promovat examenele sau pentru cei care doresc să-şi mărească notele.

La cererea studenţilor, sesiunea de restanţe din toamnă a fost prelungită cu o săptămână. Potrivit rectorului Universităţii din Oradea, Cornel Antal, Senatul Universităţii din Oradea a modificat, la solicitarea studenţilor şi a facultăţilor, structura anului universitar. Astfel, din anul 2011, sesiunea de restanţe şi cea de măriri de note din toamnă vor ţine cu o săptămână mai mult decât era prevăzut iniţial. Aşadar, restanţierii şi studenţii care doresc să-şi mărească notele vor avea la dispoziţie două săptămâni, în loc de o săptămână cum era până acum. Sesiunea de restanţe şi sesiunea de măriri de note din toamnă se va desfăşura în perioada 5-17 septembrie.

Prima sesiune de examene din anul universitar 2010-2011 va debuta în 24 ianuarie 2011 şi va dura trei săptămâni, iar sesiunea de restanţe aferentă ei va avea loc în perioada 21 – 26 februarie. Cele două sesiuni vor fi întrerupte de o săptămână de vacanţă. Sesiunea de examene din vară va începe în 6 iunie şi se va încheia în 26 iunie. Restanţele sunt programate pentru perioada 27 iunie – 2 iulie.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !