Sezon de cadouri la RCA

3Comentarii
ORADEA – Apropierea sfârşitului de an înteţeşte lupta între societăţile care încheie asigurări de răspundere civilă auto (RCA) şi carte verde.

Dacă legea nu permite scăderea tarifelor sub anumite limite, societăţile de asigurare au găsit multiple modalităţi de a-şi atrage clienţii. De la oferirea de bonusuri sub formă de bonuri valorice pentru alimente sau carburanţi, până la tombole cu câştiguri variate sau garanţii suplimentare cum ar fi tractarea gratuită a autoturismului în cazul în care acesta se află în imposibilitatea de a se deplasa. Până în prezent doar zece companii au fost autorizate să încheie asigurări de răspundere civilă auto în 2008, potrivit Comisiei de Supravheghere a Asigurărilor (CSA). Numărul este în scădere faţă de anul acesta, când poliţele RCA se puteau încheia la 16 companii. Companiile autorizate pentru 2008 sunt:Generali România, Omniasig, Asitrans, Asirom, Astra, Ardaf, Asiban, Allianz-Ţiriac Asigurări, BCR Asigurări şi BT Asigurări.

Dan Birta3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor