„Sezon” de evenimente rutiere

„Sezon” de evenimente rutiere
Politistii rutieristi avertizeaza soferii ca „luna cadourilor” cere mai multa atentie nu doar din cauza poleiului ce apare pe sosele ci si datorita aglomeratiei crescute.

Astfel, pe de o parte, umblatul dupa cadouri aglomereaza circulatia auto Oradea îndeosebi în orase iar pe de alta parte, în fiecare an creste tranzitul la frontiera în perioada Sarbatorilor.

Ieri, soferul unui Mercedes cu numere de Spania nu a mai ajuns în vama Bors.

Aceasta pentru ca la iesirea din Sântion nu a observat din timp intentia soferului unei Dacii Solenza care a dat sa vireze spre incinta fabricii Celestica trecând peste linia dublu continua. Jeep-ul a intrat cu botul în spatele Daciei oprite brusc, aruncând-o zece metri în fata. Politistii sositi la fata locului au constatat culpa comuna.

Acrosaje zilnice

Si acrosajele se tin lant în ultima perioada pe strazile din Oradea.. Luni la ora 16.00, la iesirea din Sudrigiu, soferul C.M.C. (37 de ani) din Buntesti a dat sa depaseasca o autospeciala ce mergea spre Stei, în timp ce din sens opus circula un ciclomotor condus de L.A. (63 de ani) din Gurani. În aceasta împrejurare Dacia condusa de C.M.C. a acrosat ciclomotorul iar sexagenarul a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea carora a fost internat în spital.

Tot luni, dar la ora 21.00, la intersectia strazilor Muntele Gaina cu Cantemir din municipiu, soferul auto Oradea G.B.L. (20 de ani) nu acordat prioritate la trecerea pentru pietoni, acrosând-o pe concitadina F.M. (49 de ani). Femeia a suferit leziuni la nivelul piciorului stâng fiind dusa la spital.

Cristian Horgos