Sezonul brazilor

Sezonul brazilor
BORLOVA – O bună lecţie pentru hoţi este să nu se întindă prea mult. Numai că unii o fac, şi de-a dreptul fără nici o reţinere. Astfel, poliţiştii din Caransebeş şi din Turnu Ruieni au efectuat o acţiune pe linia furturilor de brazi.

Pe un drum judeţean, ei l-au identificat pe Serafim P., din Borlova, care avea în maşină nu mai puţin de… 18 brazi de Crăciun. Bineînţeles, el îi transporta fără forme legale. În urma acestei opriri neplanificate, Serafim P. a rămas atât fără brazi, care au ajuns la Ocolul Silvic din Caransebeş, cât şi fără 250 lei, valoarea amenzii primite.

Câteva ore mai târziu, poliţiştii au reţinut un alt borlovean, Ianăş U., de 39 de ani. Acesta avea „doar“ opt pomi de Crăciun. Cu toate acestea, şi el a rămas în minus cu 250 lei, precum şi fără cei opt brazi, care au fost expediaţi la acelaşi ocol silvic.

 

Flavius Ţuţuianu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase