SF pentru ANL-urile evacuaţilor

ORADEA – Un nou set de locuinţe ANL, destinate familiilor evacuate din locuinţele naţionalizate, a primit OK-ul consiliului local, proiectul urmând a fi înaintat Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. Acestea sunt, conform edililor, rezervate pentru familiile evacuate din locuinţele retrocedate foştilor proprietari.

Conform studiului de fezabilitate aprobat de aleşii locali, acestea vor fi ridicate pe un teren din zona Căii Sântandreiului. Proiectul propus aleşilor a ieşit din dezbateri cu unele modificări faţă de ideea iniţială. Municipalitatea a decis înlocuirea spaţiilor comerciale prevăzute la parterul ansamblului locativ, perimetrul astfel rezultat urmând a fi amenajat ca apartamente. Conducerea Administraţiei Imobiliare Oradea şi-a motivat propunerea prin faptul că zona nu este departe de lanţul de supermarketuri aliniate la şoseaua de centură – Real-ul, Carefour sau Tiago.

Documentul prezentat aleşilor se referă la ridicarea a 136 de apartamente în două blocuri de locuinţe. Acestea vor fi cu una şi cu două camere, cu suprafeţele construite de 58 mp şi suprafaţa utilă de 37 mp pentru apartamentele cu o cameră respectiv, la cele cu două camere, o suprafaţă construita de 81 mp şi suprafaţa utilă de 52 mp. Valoarea estimată a investiţiei este de peste 26.000.000 lei, din cele 136 de apartamente, 64 vor fi cu o cameră şi 72 cu două camere.
Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !