Sfaturi pentru amenajarea bucatariei

Sfaturi pentru amenajarea bucatariei
Bucătăria este locul în care gătim, mâncăm, ne distrăm și socializăm, de aceea este important să cream un design care să asigure toate aceste activități și încă multe altele. Pentru o familie ocupată, o bucătărie bine și corect amenajată reprezintă o soluție personalizată care oferă funcționalități fantastice și eficientizează spațiul astfel încât să putem profita la maximum de fiecare centimetru din spațiul disponibil.

Renovarea unei bucătării este un pariu inteligent pentru creșterea valorii casei, astfel încât se poate transforma într-o mare investiție pentru viitor.

Calitatea – pe primul plan

Atunci când vă gândiți la renovarea bucătăriei, doriți să aveți la dispoziție elemente de cea mai bună calitate.

Regula nescrisă a designului spune că atat gresia, cât și faianța trebuie să aibă o culoare dominantă sau să fie identice. Dar asta nu înseamnă că nu puteți da frâu liber imaginației. Cu o condiție însă: nu încărcați foarte mult încăperea! Rețineți faptul că mobilierul, gresia și faianța ar trebui să se completeze armonios.

Gresia pe care o alegeți trebuie să fie de calitate și rezistenta, să fie suficient de durabilă pentru a rezista traficului greu, animalelor de companie, alimentelor vărsate și consumabilelor de curățare. Pentru placarea pereților trebuie, de asemenea, să optați pentru o faianță cu un grad mare de rezistență chimică la aburii care se formează în bucătărie sau la grăsimi.

Alte criterii de care trebuie să țineți cont când alegeți gresia și faianța pentru bucătăria voastră sunt: rezistența la zgâriere,

gradul de porozitate sau absorbția de apă, rezistența la abraziune.

În galeria foto puteți studia modele de amenajări dintre cele mai variate. Și dacă vreți să vedeți, înainte de renovare, cum va arăta bucătăria voastră, ce culori și forme de gresie și de faianță se potrivesc cel mai bine, puteți veni la Ceramiche Mariner și să folosiți serviciul GRATUIT de Proiectare 3D!

Beneficiile proiectării 3D:

* alegerea culorilor și formelor gresiei și faianței potrivite băii sau bucătăriei voastre

* vizualizarea spațiului înainte de începerea amenajării

* posibilitatea de a face un tur virtual prin baie sau bucătărie și de a le vedea din toate colțurile 3D

* estimarea reală a costurilor amenajării

* calcularea necesarului de materiale

Ceramiche Mariner se adresează tuturor segmentelor de pe piața de specialitate, prin produse de înaltă calitate și personal adecvat pentru asistarea cumpărătorilor.

http://www.cermariner.ro/

Advertorial! Hb: 9324280Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !