Sfidaţi de un vecin

Sfidaţi de un vecin
DEVA – Locatarii unui bloc, de pe strada Oituz din Deva, sunt exasperaţi de modul în care un vecin înţelege să se comporte cu aceştia. Practic, bărbatul a transformat podul blocului în depozit de vechituri.

Cu toate că vecinii l-au rugat în nenumărate rânduri să-şi i-a lucrurile din pod, pentru a putea face reparaţiile necesare, acesta a refuzat categoric. „Nu cred că cineva se poate înţelege cu acest om. Ne sfidează ca şi cum numai el locuieşte pe această scară”, a declarat Eleonora Chinceş locatră a blocului. Se pare că nici angajaţii firmei care montează borduri în jurul blocului nu au fost scutiţi de incidente. Când au ajuns cu lucrarea în locul unde acesta îşi parchează maşina. „În momentul în care am ajuns cu lucările în locul în care acesta îşi parchează maşina, l-am rugat să o mute în altă parte, însă a ieşit cu un par şi a încercat să lovească în geamul utilajului în care eram. Cu toate că suntem pe un domeniu public, nu am putut să efectuăm lucrarea respectivă pentru că bărbatul nu ne-a permis acest lucru”, a declarat Iulian Năstase, buldozerist. Preşedintele asociaţiei de locatari cunoaşte aceste probleme de care locatarii blocului se plâng, dar se declară neputincios în rezolvarea acestora. „Nu pot să iau nici o măsură, deoarece nu am aceste atribuţii. Încerc să mediez acest conflict dar, dacă nu există înţelegere de ambele părţi, nu se va putea ajunge, pe cale amiabilă, la nici o soluţie”, a declarat Aurel Trif, preşedintele asociaţiei.

Iulian Stroia0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !