Shooting FHM la Şuncuiuş

Shooting FHM la Şuncuiuş
Pentru al doilea shooting FHM organizat în Bihor s-a preferat ambientul montan dar cochet de la Şuncuiuş. Şedinţa foto s-a derulat săptămâna trecută pe parcursul a trei zile sub supervizarea directă a redactorului şef al revistei FHM, Eduard Ţone, secondat de cameramanul Darius, care a filmat pentru ediţia electronică.

Modelele orădence au pozat cu naturaleţe şi dezinvoltură pentru fotograful orădeanCristian Boroş, ajutat de asistenta fotograf Aniela şi hair-stilista Carmen Boroş.

De subliniat că tinerele Aurelia Pop, Gilda Gheţie, Denisa Spin, Oana Jarca, Roxana Boca şi Andrada Szabo vor apărea în următoarele numere ale revistei cu pictoriale individuale. Iar în alegerea lor a contat mult şi voturile de simpatie pe care şi le-au atras pozând pentru rubrica «Fata Zilei» de pe portalul Bihor Online (www.bihon.ro) şi din Jurnalul Bihorean.

Shootingul FHM a fost realizat la hotelul „La Contele Dracula” (www.laconteledracula.ro) prin bunăvoinţa domnului Ovidiu Matiu.

Iar calitatea make-up-ului realizat de Lukacs Eva (makeup1980@yahoo.com) i-a asigurat make-up artistei orădence continuarea colaborării cu FHM.

Reamintim că în urma primului shooting organizat în Oradea au apărut cu interviuri şi pictoriale în FHM cinci orădence: Marcela, Carmen, Cara, Beatrice şi Cristina. Şi că singura condiţie pentru a ajunge sub semnătura fotografului Cristian Boroş în FHM este succesul la votul online la rubrica „Fata Zilei”.

„Pentru şedinţa foto casting trebuie trimis un e-mail la adresa vreausapozez@gmail.com cu datele de contact, şi eventual, cu fotografii. Colaborarea nu impune restricţii faţă de alte contacte cu firme de modelling”, precizează Cristian Boroş.

Cristian Horgos