Show Botezatu în Heat

Show Botezatu în Heat
În timp ce postul „Acasa” difuza vineri seara imagini cu creatorul Catalin Botezatu în prim-plan la nunta lui Adrian Mutu, la Roma, creatorul facea ultimele repetitii la Clubul „Heat” pentru prezentarea ce urma sa aiba loc. Botezatu a fost cazat la Hotel „Atrium” si a mâncat la „La Galleria”.  Frumusete si stil, marca Catalin Botezatu 16.10.2005 II Frumusete si stil, marca Catalin Botezatu 16.10.2005 III Frumusete si stil, marca Catalin Botezatu 16.10.2005 IV Frumusete si stil, marca Catalin Botezatu 16.10.2005 V

Evenimentul de la Heat a costat peste 200 milioane ROL.
Alaturi de creator a prezentat si tânarul designer oradean Laura Martin. Blanurile de la Rovex si colectia „Ella Mode” au facut si ele parte din program. Istoria colectiilor a fost prezentata oradenilor chiar de celebrul creator.


„Este vorba despre o colectie facuta la comanda, pentru ca Michel Adam, boss-ul de la Fashion TV, m-a rugat sa-i creez o astfel de colectie cu ocazia evenimentului Fashion Awards de la Paris, unde am si fost premiat. Atunci am creat doua colectii, una pe care ati vazut-o în deschiderea acestei seri, o colectie de tip show, cu care am deschis marele show de la Moulin Rouge, iar cea de-a doua este o colectie branduita, pe care ati vazut F–urile de la Fashion TV”, ne-a explicat Catalin Botezatu.

Cei mai eleganti


Cea de-a doua editie a concursului „Cel mai elegant manager”, organizat de Agentia Ella Mode, si-a desemnat câstigatorii în cadrul Fashion TV Party. În acest an, cea mai eleganta femeie-manager a fost desemnata Lucia Pojoca, directorul Bancii Transilvania, iar Florin Panea, patronul firmei „Leonardo”, a fost cel mai elegant barbat-manager. Criteriile care au stat la baza selectiei sunt „linia croiului asortata cu vârsta”.

Bursasiu Veronica