Show canin

1Comentariu
Foto arhiva
Foto arhiva
ORADEA - Asociaţia Chinologică Bihor a organizat, recent, o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat următorul show canin care se va desfăşura, în acest weekend, în Oradea.

Competiţia se va desfăşura sâmbătă, de la ora 7:30, pe terenul de urmă de pe Calea Sântandreiului, şi între 10:00 şi 15:00 pe Stadionul Tineretului din Oradea, iar sâmbătă, între orele 8:00 şi 10:00, tot pe Stadionul Tineretului. Concursul, la care vor participa între 20 şi 30 de câini din România, Ungaria şi Turcia, este organizat de Asociaţia Chinologică şi Clubul Nord de Dresaj, în parteneriat cu SOS Dogs şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

 

 Câinii concurenţi vor trebui să dovedească atât bune calităţi de disciplină, cât şi de pază şi apărare şi, nu în ultimul rând, să recupereze obiecte, respectiv să semnalizeze prezenţa „infractorilor”. Organizatorii vor ca prin acest eveniment să iniţieze o Cupă a Oraşului Oradea, care să devină o tradiţie în istoria show-urilor canine în oraşul de pe malul Crişului Repede.

Proiect

Asociaţia Chinologică a iniţiat o colaborare mai strânsă cu SOS Dogs, pentru a face front comun în ceea ce priveşte rezolvarea problemei câinilor comunitari. „De altfel, dorim ca de acum Asociaţia Chinologică să reprezinte nu numai interesele crescătorilor, dar în special pe cele ale proprietarilor de câini. Recent, am depus la Consiliul Local un proiect de hotărâre prin care proprietarii de animale să nu mai rămână la bunăvoinţa vecinilor în ceea ce priveşte deţinerea animalelor de companie, ci care să fie în avantajul tuturor”, a precizat Alafi Ferenc, preşedintele asociaţiei.

Mălina Pop

Taguri: ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor