Showroom Makita la Oradea!

Reactualizat la:
Showroom Makita la Oradea!
Fondată în 1915, ca o companie producătoare şi vânzătoare de motoare electrice, corporaţia japoneză, Makita a devenit lider mondial în producţia şi furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini.

Această evoluţie a fost posibilă prin perseverenţa cu care experţii companiei şi-au pus resursele şi experienţa în serviciul fiecărui client.
Plasând inovaţia pe primul loc, Makita reuşeşte prin cercetare şi dezvoltare să aducă noutăţi tehnologice prin care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi. Succesul acestui demers este demonstrat de cele 603 sisteme brevetate la nivel mondial.

Prin cele trei mărci promovate (Makita, Dolmar şi Maktec), holdingul este prezent pe cinci continente și asigură producția destinată pieței globale.
Producția se realizeaza în fabricile situate în Japonia, China, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, România, Brazilia și Germania, utilizânde-se cele mai avansate tehnologii și control al calității.

Începând cu 2007, una dintre cele mai noi şi puternic tehnologizate unităţi de producţie ale corporației o reprezintă Makita EU, aflată în România.

Istoria Makita are ca paralelă, de asemenea, și evoluția crescătoare a numărului de scule electriceportabile, încercând de-a lungul istoriei satisfacerea tuturor nevoilor utilizatorilor.

În acest an, corporația Makita sărbătoreşte 101 de ani de la înființare, perioada în care a devenit cel mai important producator japonez, cu recunoaștere internaţională.

De acum încolo produsele Makita le puteti găsi mai aproape, pentru că s-a deschis un showroom și la Oradea, prin Amovi Serv, firmă care comercializează si produsele de curățenie profesionale Karcher. Showroom-ul Makita este amplasat în interiorul showrom-ului Karcher, la etaj, cu o suprafață de expunere de 60 m patrați, având o gamă diversificată de produse profesionale atât pentru scule cât și pentru parcuri și grădini.Vă așteptăm pentru a vedea, testa și de ce nu, a cumpăra produsele Makita.

Personalul, calificat şi instruit temeinic, asigură consultanţă de specialitate şi un service competent, la nivelul celor mai recente progrese ale tehnicii. Rezultatul îl constituie clienţii pe deplin mulţumiţi si un lider de piaţă de succes.

Mai multe informații veți primi la showroom-ul de pe Strada Matei Corvin nr 2, din Oradea.

 

Advertorial!

Taguri: ,