Siderurgiştii îşi suspendă protestul

2Comentarii
Siderurgiştii îşi suspendă protestul
DEVA – Siderurgiştii au pichetat o singură zi Prefectura. Sindicatul Siderurgistul a suspendat protestul până când instituţiile abilitate care cercetează legalitatea concedierilor colective anunţate vor da un răspuns.

Prefectul judeţului Hunedoara, Dan Pricăjan, a dispus conducerii Inspectoratului Teritorial de Muncă să înceapă un control la Arcelor Mittal pentru a vedea dacă disponibilizările de la cele doua laminoare se fac respectând legea. Şeful Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara va trebui să prezinte ţi el un raport referitor la modul în care s-a asigurat paza combinatului împotriva hoţilor de fier vechi. De asemenea, s-a cerut Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului să analizeze contractul de privatizare a combinatului. AVAS trebuie să se pronunţe dacă decizia Consiliului de Administraţie a Arcelor Mittal de închidere a celor două capacităţi de producţie de la combinatul siderurgic hunedorean se încadrează în limitele legale şi în prevederile înscrise în documentele de privatizare a combinatului. Pe durata acestor demersuri, siderurgiştii au suspendat orice acţiune de protest.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor