Siguranţa curselor auto

Siguranţa curselor auto
REŞIŢA – În evidenţa Colegiului Judeţean de Arbitri Caraş-Severin figurează un număr de 32 de oficiali, dintre care 27 au fost activi în anul 2006, iar 24 au participat, recent, la „Seara automobiliştilor“.

Dintre aceştia, trei sunt arbitri internaţionali, Aloisiu Schmelas, care este şi preşedintele C.J.A. Caraş-Severin, Ion Petru şi Constantin Butnaru, peste jumătate au categoria I, iar restul sunt arbitri secundari. De remarcat este faptul că toţi şi-au adus contribuţia la bună organizare şi desfăşurare a celor patru etape naţionale de „Viteză în coastă“ şi cele din cadrul Cupei Banatului Montan, toate găzduite de tradiţionalul traseu de pe Valea Domanului.    
   
Ceea ce este de apreciat, fiindcă în anul 2006 nu s-au înregistrat evenimente deosebite. De altfel, o parte dintre ei au fost solicitaţi de către Federaţia Română de Automobilism Sportiv să oficieze şi la două etape la Abrud şi două la Balvanyos. La care adăugăm faptul că Aloisiu Schmelas a fost desemnat comisar sportiv la 15 etape naţionale.   
   
În ciuda acestor performanţe notabile, oficialii reşiţeni au o mare problemă. Aceea a lipsei unui spaţiu propriu în care să-şi desfăşoare activitatea, atât pentru şedinţele periodice, care sunt săptămânale, cât şi pentru cele de pregătire specifică, de instruire.    
   
Astfel, au fost nevoiţi să apeleze tot timpul la bunăvoinţa unor oameni care le apreciază pasiunea şi munca, în interesul sportului cu motor reşiţean. Poate că în 2007 se va găsi o soluţie în acest sens, pentru că aceşti oameni sufletişti merită măcar atâta lucru.   
   
Marius Moraru    
   
   0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase