Siguranţa locului de muncă din străinătate

DEVA – Peste 700.000 de locuri de muncă sunt disponibile zilnic în spaţiul economic european. La majoritatea dintre acestea pot ajunge şi românii care doresc să lucreze în străinătate.

Portalul www.europa.eu/eures oferă informaţii în legătură cu posturile vacante din 31 de ţări europene şi recomandări în privinţa a ceea ce trebuie să ştie oricine care doreşte să locuiască şi să muncească în străinătate.


Înfiinţat în 1993, EURES este o reţea de cooperare între Comisia Europeană, serviciile publice de ocupare a forţei de muncă din statele membre ale spaţiului economic european (ţările UE împreună cu Elveţia, Norvegia, Islanda şi Liechtenstein) şi alte organizaţii partenere.

 

EURES dispune de o reţea umană formată din peste 700 de consilieri care se află în contact zilnic cu solicitanţii de locuri de muncă şi angajatorii din întreaga Europă.

 

În Deva, în cadrul AJOFM, există doi consilieri EURES.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase