Silaghi: „Sunt la dispoziţia conducerii”

1Comentariu
ORADEA - Apostrofat şi îndemnat să plece de la echipă de unele voci din tribună, antrenorul Gheorghe Silaghi a venit spăşit la conferinţa de presă. „Pentru mine e inexplicabil cum într-o săptămână de la o prestaţie bună la Timişoara să jucăm aşa haotic.

Trebuie să fim bucuroşi că am luat un punct la felul cum am evoluat. Le-am spus băieţilor că dacă au reţineri faţă de mine îmi dau demisia şi am plecat. Astăzi jucătorii au fost indolenţi, nepăsători, moi şi doar vreo trei dintre ei ar merita note de trecere. Au două zile la dispoziţie să comunice conducerii decizia lor.

 

Conducerea va hotărî ce este mai bine pentru echipă. Sunt principalul vinovat pentru că eu am făcut echipa şi schimbările. Îmi cer scuze oamenilor care vin la stadion”, a spus Silaghi. Întrebat dacă nu evoluţia jucătorilor a fost un răspuns la întrebarea dacă îl mai vor sau nu pe bancă, Silaghi a precizat: „Poate, prestaţia lor a fost un răspuns”. „Jucătorii nu sunt datori faţă de mine ci faţă de conducere care a făcut eforturi ca ei să fie cu banii la zi, faţă de aceşti spectatori care au dreptate când ne înjură. Să lăsăm capul jos, să înghiţim în sec pentru că suntem vinovaţi”, a mai adăugat antrenorul.

 

La meci a asistat şi Dan Mănăilă, o posibilă variantă de înlocuire a lui Gheorghe Silaghi.

 

Teodor Biris1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor