Silvia Suciu afară din CLO

1Comentariu
Silvia Suciu afară din CLO
ORADEA – Mandantul de consilier local al Silviei Suciu a încetat ieri, după ce PSD Bihor a trimis o adresă Consiliului local în care cere ca aleşii să ia act de încetarea mandatului, ca urmare a excluderii ei din partid.

După ce trei ani de zile a fost luată peste picior şi ironizată de colegii din CL, Silvia Suciu a plecat ieri cu un buchet de flori din partea primarului Mihai Groza şi cu mulţumirile colegilor democraţi şi prm-işti.

Secretarul primăriei, Ioan Vila, a citit ieri, în plenul şedinţei adresa venită de la PSD Bihor, privind excluderea din partid a Silviei Suciu şi încetarea mandatului de consilier local. Silvia Suciu a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au susţinut-o pe perioada mandantului şi pe cei care au dorit să o vadă plecată i-a avertizat că se va întoarce. “Cei care se bucură de plecarea mea să nu se bucure prea mult că mă voi întoarce în curând. Iar cei care au complotat împotriva mea să ştie că există o Constituţie. Şi mai vreau să le transmit tuturor să nu se lase călcaţi în picioare, să nu fie marionete”, a declarat Suciu la plecare. Democratul Marcel Tarţa a ţinut să precizeze că adresa venită din partea PSD Bihor nu are număr de înregistrare, iar hotărârea prin care a fost exclusă Suciu,invocată de social – democraţi în material nu are de asemenea număr. “Eu ştiu că doamna Suciu a făcut parte din organizaţia de Oradea a PSD iar aici nu văd nicio hotărâre a PSD Oradea. Oricine are o ştampilă poate să dea afară pe oricine?”, a întrebat Tarţa. Consilierul PSD Ioan Mintaş a precizat că nu există nicio excludere a PSD Oradea pentru excluderea lui Suciu. “Există un proces verbal al organizaţiei municipale, în care a fost votat în unanimitate împotriva excluderii doamnei Suciu însă biroul judeţean a luat altă hotărâre”, a declarat Mintaş.
Georgiana Anghel1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor