Simona Kadas, Ambasador al Deltei Dunării

De Crina Dobocan
Simona Kadas
Simona Kadas
Simona Kadas a devenit Ambasador Special al Regiunii Delta Dunării. Titlul onorific i-a fost acordat luni, 5 noiembrie, la sediul Ingenius Hub din București.

În marja Forumului Național al Strategiei UE pentru Regiunea Dunării a avut loc ceremonia decernării titlului onorific de Ambasador Special al Regiunii Delta Dunării din partea Catedrei Internaționale Onorifice „Jean Bart”, în sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunării CIO-SUERD, proiect fondat în parteneriat cu Academia Română în anul 2012.

Printre invitați s-au numărat personalități marcante din diverse domenii, care doresc și pot contribui la promovarea macro-regiunii și mai ales a Strategiei Dunării la nivel european, național și local: acad. Nicolae-Victor Zamfir – director general al Institutului de Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”, prof. univ. dr. Gherghe Zaman – director la Școala Doctorală a Institutului de Economie, Miklos Barabas – director European House Budapest, Rodica Lupu – președinte Loop Operation, prof. univ. dr. Florin Stănică – prorector la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, și Cătălin Țibuleac – președinte al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

„Mă simt onorată că mi-a fost înmânată această diplomă, care pentru mine înseamnă foarte mult. Vreau să le mulțumesc domnilor Avram Sever și Sandu Zamfirescu pentru invitație. Am cu dânșii o colaborare frumoasă de peste doi ani, Asociația «Simona Kadas» fiind membru CLDR, participând la mai multe evenimente, ultimul fiind la Forumul de luna trecută de la Sofia, unde România a preluat președenția Strategiei UE pentru Regiunea Dunării pentru o perioadă de 1 an.

În această perioadă se vor organiza mai multe evenimente din multiple domenii. Dorința mea este să aibă loc cât mai multe evenimente sportive, deoarece nu excelăm în acest domeniu și, din păcate, într-un fel sau altul, ramura sportivă nu beneficiază de atenția cuvenită”, a declarat Simona Kadas.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !