Sindicatul a avut dreptate

1Comentariu
Sindicatul a avut dreptate
DEVa – În urma controlului efectuat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara la Arcelor Mittal s-a ajuns la concluzia că sindicatul Siderurgistul nu a fost invitat la elaborarea programului de restructurare colectivă, anunţată pentru luna ianuarie 2008.

Din acest motiv firma a fost amendată. Controlul ITM va continua însă şi în următoarele zile. De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Hunedoara a confirmat faptul că nu a avizat planul de pază al societăţii pentru perioada 2005 şi septembrie 2007 pentru că personalul de pază era insuficient şi nici nu asigura perimetrul exterior al firmei.Mai rămâne ca AVAS să verifice clauzele contractuale post-privatizare şi să se pronunţe dacă ele sunt respectate.
Oricum, şansele ca sindicatul să aibă câştig de cauză şi firma să renunţe la restructurare sunt limitate.Administratorii Arcelor Mittal au ca principal obiectiv obţinerea profitabilităţii de 10% în anul următor, altfel vor fi nevoiţi să returneze statului român datoriile de care au fost scutiţi în momentul privatizării.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor