Sinistratii in vizita la Primarie

Sinistratii in vizita la Primarie
Viceprimarul Rozalia Biro i-a intampinat pe copii cu cadouri si vorbe de incurajare. Copiii sinistaţi din comunele moldovene Frătăuţii de Jos şi Straja şi-au început ziua de azi la Primărie. Viceprimarul Rozalia Biro a fost prezentă şi s-a adresat copiilor cu căldură, urându-le un bun venit.

Cei 40 de copiii au fost însoţiţi de doi învăţători şi trei profesori, dar un rol important în acest program l-a avut dr. Foldes Adalbert, reprezentantul Serviciului de Ajutor Maltez în Bihor, Adina Patroc şi Adrian Cădar, membri ai Administraţiei Social Comunitare din Oradea care îi vor însoţii în această binevenită vacanţă.

 

Viceprimarul a fost răsplătit

 

Aşezaţi în sala Traian Moşoiu din cadrul primăriei, pe locurile unde stau de obicei directori şi consilieri, copiii au dat atenţie cuvintelor viceprimarului, care a ţinut să citească din scrisoarea de mulţumire venită din partea Inspectoratului Şcolar al judeţului Suceava. Răspalta nu s-a oprit aici, ci un copil din grup s-a ridicat şi a mulţumit organizatorilor în numele tuturor. Profund emoţionat de cele întâmplate şi mai ales de surpriza aleasă de copii pentru dr. Foldes, a cărui zi de naştere a coincis cu acest eveniment, acesta a ales să ia poziţia unui spectator şi să-i privească pe copii în desfăşurare. Astfel a urmat un dialog între viceprimar şi copii, aceştia renunţând imediat la obişnuita reticenţă în faţa unei autorităţi, văzând cu câtă dragoste şi bucurie sunt abordaţi. O surpriză plăcută a fost adresată viceprimarului, copiii înmânându-i acesteia un ştergar cu motive tradiţionale din zona Sucevei. Copiii nu au plecat cu mâinile goale, ci au dus cu ei dulciuri şi o cărticică cu poveşti şi jocuri oferite chiar de viceprimar. „Eu cred că cel mai mare cadou pe care poţi să-l faci cuiva este acela în care vezi fericirea în ochii acelor persoane, iar azi aceşti copiii au arătat acest lucru. Iar asta ne face să ne gândim şi la alte posibilităţi de întrajutorare a nevoiaşilor”, a subliniat viceprimarul.

 

Vasilica Marinca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !