Sinistratii sarbatoresc prin munca

1Comentariu
Paştele este mai puţin fericit la Unirea, în judeţul Vrancea, unde 50 de familii de sinistraţi îşi petrec, pentru al doilea an consecutiv , sărbătorile în module sau pe la rude. Locuinţele promise de autorităţi încă nu sunt gata nici acum iar mulţi dintre sinistraţi şi-au petrecut sâmbăta mare lucrând la acestea.

Chiar dacă este sărbătoare, oamenii preferă să lucreze la case. Ei spun că nu se pot baza doar pe ajutorul dat de autorităţi pentru că lucrările înaintează cu dificultate. "Nu putem să ne mutăm în ele pentru că în interior nu sunt terminate mai avem mult de lucru. Mai băgaţi bani şi dumneavoastră? Binenţeles mai este de umplut pe jos finihsajele" Sunt finisate doar pe afară , lucrăm şi acum dar le vom termina clar după Paşte.

Au lucrat şi prost nu s-au dat nici bani nici materiale ce să facem… Mulţi dintre sinistraţi nu au ce pune pe masă. Ei aşteaptă ajutorul rudelor pentru o a sărbătorii aşa cum se cuvine învierea Domnului.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor