Slabesti 1 kg pe zi. Rezultatul produsului de slabire pe baza de lamaie! (P)

Reactualizat la:
Slabesti 1 kg pe zi. Rezultatul produsului de slabire pe baza de lamaie! (P)
De obicei, primul semn care se observa, in cazul unui organism coplesit de toxine, este acumularea kilogramelor. Studiile o confirma: excesul de greutate corespunde in 99% dintre cazuri unui organism in care toxinele s-au acumulat peste limita.

Cercetatorii unui laborator de renume din Franta s-au intrebat care este cel mai puternic detoxifiant natural. Dupa o serie de studii, a reiesit ca acesta este lamaia. Concentrandu-se pe o actiune completa de detoxifiere si, implicit, de slabire, a aparut ideea unor capsule hiperconcentrate, in care sa se regaseasca toata puterea de curatire si slabire a lamaii. Acestea au fost numite BioCitrin.

Perioada de testare a produsului, care a precedat lansarea pe piata europeana, a evidentiat ca pierderea in greutate este primul efect al programului BioCitrin. 77% dintre persoanele care au urmat programul de detoxifiere si slabire BioCitrin au pierdut intre 4 si 10 kilograme de-a lungul a unei perioade de 10 zile, in timp ce restul de 23% au inregistrat pierderi de greutate situate valoric intre 2 si 4 kilograme.

Aceste rezultate au fost posibile deoarece substantele din BioCitrin, preparate special, permit celulelor adipoase, odata eliminate toxinele din organism, sa elibereze grasimea acumulata. Fara acest proces, organismul nu elimina grasimea cum trebuie sau chiar deloc. Tocmai in aceasta consta secretul succesului BioCitrin: accelereaza expulzarea grasimilor si stimuleaza arderea lor.

Avantajul BioCitrin este ca toate kilogramele care se pierd isi au originea in grasimea stocata, de-a lungul timpului, in corpul nostru. In consecinta, nu este vorba doar despre o eliminare a excesului de apa (ceea ce reprezinta o falsa pierdere in greutate), ci de o slabire reala.

Un specialist a descris actiunea BioCitrin in felul urmator : « grasimea se dizolva la propriu ».

Un alt avantaj al capsulelor BioCitrin este ca nu mai trebuie sa ne supunem la diete de detoxifiere si slabire draconice, care ne obliga sa bem zile intregi numai apa cu lamaie. Acum putem beneficia de toata puterea lamaii in capsule hiperconcentrate, fara a suferi de foame.

Nu mai stati pe ganduri, deoarece oferta speciala de lansare cu 50% reducere mai este disponibila doar pana la sfarsitul lunii, iar cantitatile sunt limitate! Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial din Romania.