Slalom printre gropi şi petice

De Cristina Ghilea
Plombe pe Mihai Viteazul
Plombe pe Mihai Viteazul
Cu vremea neobişnuit de caldă pentru această iarnă, Primăria a dispus, reluarea peticirii străzilor, în contul contractului multianual cu Selina, aflat încă în vigoare.

Aşa se face că luni de dimineaţă, pe strada Mihai Viteazul, şoferii făceau slalom printre muncitorii care pregăteau plombarea asfaltică şi gropile semnalizate, rămase în urma celor de la Termoficare SA.

Echipajele de cârpaci ale Selina au mai intervenit şi pe străzile Clujului, 1848, Mihai Eminescu şi Dunării şi se vor muta pe Borşului şi Ştefan cel Mare, ne-a spus Leontin Pătcaş, şeful Serviciului Urmărire Lucrări din cadrul Primăriei. Acesta apreciază că situaţia drumurilor din Oradea, la ieşirea din această iarnă deosebit de blândă, este incomparabil mai bună faţă de alţi ani.

Lucrările se decontează către Selina SA, în contul primului contract de întreţinere a străzilor. În cel mult o lună, Primăria va semna noi contracte multianuale pentru această activitate, cu două firme: Drumuri Orăşeneşti pe malul drept al Crişului Repede şi Selina, pe malul stâng. 

DSCN84400Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !