Șoferii prudenți își verifică încărcarea cu freon a instalației de climatizare la service-ul Paul Trans

De T. Ex.
Șoferii prudenți își verifică încărcarea cu freon a instalației de climatizare la service-ul Paul Trans
© foto: Paul Trans
Paul Trans, firmă cunoscută în România și în spațiul intracomunitar și extracomunitar pentru seriozitatea și promptitudinea serviciilor de transport rutier de marfă pe care le oferă, dar și pentru service-ul din Timișoara dotat cu echipamente de ultimă generație, este mereu preocupată să își extindă gama serviciilor pe care le pune la dispoziția clienților săi. În acest sens, Paul Trans a achiziționat, recent, cele mai noi aparate și beneficiază de cei mai buni specialiști pentru încărcarea sistemului de climatizare auto cu freon.

A venit vara, iar șoferii prudenți își verifică încărcarea cu freon a sistemului de climatizare auto. Paul Trans, la service-ul din Calea Șagului, DN59, km 8 + 700 m, realizează această operațiune profesionist, folosind exact cantitatea de freon recomandată de fiecare producător în parte. Datorită echipamentelor de ultimă generație cu care este dotat acest service, Paul Trans poate oferi acest serviciu atât proprietarilor de autoturisme, cât și celor de autoutilitare sau utilaje.

Operațiunea este realizată de personal calificat în meseria de frigotehnist, service-ul deținând calificare AGFR în conformitate cu regulamentul UE nr 517/2014.

Aparatul folosit este unul de ultimă generație – Texa Konfort 780R BI-GAS și poate executa automat următoarele operațiuni: scoaterea freonului și uleiului vechi, vacuum, testarea instalației sub vacuum, introducerea sau completarea cu ulei noi, introducerea soluției UV, introducerea cantității precise de freon în instalație, verificarea parametrilor de funcționare a instalației, eliberarea de bon.

Mai multe informații legate de serviciile oferite, dar şi de soluții personalizate şi comandarea unor servicii din partea celor de la Paul Trans pot fi obţinute la sediul din Timişoara al companiei, situat în Calea Sagului, DN 59 (E70), KM 8+ 700M, Parcul Industrial Monladys (str Palermo), la telefon: 0256/708.924 sau 0256/708.925.