Soferii sunt sondati pe drumurile nationale de langa Timisoara

De Marcel Hoster
Soferii sunt chestionati pe drumurile nationale de langa Timisoara
Soferii sunt chestionati pe drumurile nationale de langa Timisoara
Surpriză pentru şoferii timişoreni. Pe drumurile naţionale din jurul municipiului o parte dintre aceştia au fost opriţi de echipaje de poliţie însoţite de specialişti de la Compania Naţională de Drumuri. Nu a fost vorba de amenzi ci de întocmirea unor chestionare necesare pentru întocmirea Master Plan-ului General de Transport.

Compania naţională de Autostrăzi şi Drumuri naţionale din România a demarat pe 17 septembrie o importantă anchetă ce va dura până pe 27 octombrie. În cadrul sondajului desfăşurat între şoferi se vor desfăşura la nivel naţional măsurători precum şi anchete de circulaţie, de tip origine-destinaţie în locaţii caracteristice reţelei de drumuri adiacente mai multor municipii mari. Pe lista zonelor vizate se numără şi Timişoara, de asemenea, se fac anchete în zonele Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Brăila, Iaşi, Oradea, Sibiu, Timişoara.

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii implementează un proiect pentru elaborarea Master Plan-ului General de Transport, având ca obiectiv asigurarea condiţiilor pentru realizarea unui sistem naţional de transport eficient, durabil, flexibil şi sigur. În cadrul proiectului se va elabora şi Strategia de dezvoltare a sistemului naţional de transport, pe termen scurt, mediu şi lung. Pentru dezvoltarea Modelului naţional de Transport, pe lângă datele existente este necesară colectarea unor date şi informaţii suplimentare privind traficul rutier, care vizează în principal scopul deplasărilor, originea-destinaţia deplasării, gradul de ocupare a vehiculului cât şi tipul de marfă transportată.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !