Solicitari multiple catre pompierii bihoreni

Solicitari multiple catre pompierii bihoreni
Un bărbat decedat a fost găsit luni de pompieri mort în casă.

Pompierii au fost chemaţi, prin 112, pe Aleea Rogerius, nr.2, Bl. N1 şi au fost nevoiţi să intervină cu scara culisabilă pentru a accede în apartamentul indicat. Aici au găsit o persoană de sex masculin, decedată.

Şi în judeţ

Pompierii din Marghita au înlăturat un risc pentru trecătorii de pe str. Caba din Marghita. Un coş de evacuare a unei centrale termice s-a desprins de pe peretele blocului, între acoperiş şi etajul întâi şi putea să cadă în orice moment peste trecători. Pompierii au înlăturat rapid pericolul.

Un alt eveniment ce putea să se transforme în dezastru a necesitat intervenţia pompierilor. O maşină din Oradea a luat foc probabil din cauza unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător, apreciază pompierii bihoreni. Pagubele au fost estimate la 7000 lei, iar bunurile salvate la 10000 lei.

Şi la Săcueni s-a impus intervenţia pompierilor din localitate, care au fost chemaţi să stingă o ardere necontrolată la un teren viran. Flăcările au mistuit circa un hectar de vegetaţie uscată. Şi ppmpierii din Aleşd au fost chemaţi luni seară să intervină la o casă din Călăţea. Aici, două tone de fân au ars în urma unui trăsnet, pagubele fiind apreciate la circa 600 lei. Totuşi, focul nu s-a extins la locuinţă, pompierii reuşind să lichideze flăcările din gospădărie înainte să se extindă.

Scurgere de gaz

Un apel ce anunţa scurgere de gaze pe str. Ep. Mihai Pavel din Oradea, a pus iar pompierii pe jar luni noapte.

Timp de o oră, pompierii au verificat imobilul cu pricina cu un aparat de detectat gaz locuinţele situate pe străzile Episcop Mihai Pavel şi Iuliu Maniu. La final, ei au conchis că nu există totuşi niciun pericol pentru locatarii de aici. La fel au spus şi reprezentanţii unei firme furnizoare de gaz, prezenţi la faţa locului.

O.Ş.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !