Solutii pentru dezvoltarea afacerilor IMM

Reactualizat la:
Solutii pentru dezvoltarea afacerilor IMM
Reprezentanţii IMM-urilor bihorene vor afla soluţii pentru depăşirea crizei economice.

Sala Belvedere a Hotelului Continental din Oradea va găzdui în 2 iunie, de la ora 9:00, un seminar destinat IMM-urilor. Evenimentul este organizat de către Asociaţia Firmelor Bihorene, BTL Design, organizator de evenimente B2B şi grupul de presa Agora.

Participare

La manifestare pot participa, în mod gratuit, IMM-urile care au rezistat în aceste condiţii economice nefavorabile şi care au înţeles că reducerea cheltuielilor nu poate dura. Acestea trebuie neapărat urmate de o dezvoltare a activităţii, reorientarea pe piaţă sau modernizarea companiei, pentru a fi competitivă.

„Este un moment propice pentru antreprenorii bihoreni să se gândească serios la viitor şi să includă în strategia de afaceri soluţii care pot dezvolta activitatea. Acestea pot fi solutii de finanţare, de securizare a afacerii sau de eficientizare a activităţii”, declară Ion Radu, manager al BTL Design, moderator al conferinţei.

„Unul dintre obiectivele strategice ale AFB se referă la sprijinirea consolidării şi dezvoltării sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii din judetul Bihor”, a precizat Marcel Bărbuţ, membru în Consiliul Director şi inişiator AFB.

În plenara de deschidere, oamenii de afaceri vor avea posibilitatea să pună întrebări reprezentanţilor administraţiei publice locale şi factorilor politici. Ulterior vor urma două sesiuni de prezentări şi dezbateri în care se vor discuta soluţii de finanţări bancare, nonbancare şi guvernamentale, soluţii de eficientizare a activităţii, de reducere a costurilor şi de fiscalizare.

BTL Design şi Agora vor oferi un laptop de ultimă generaţie în cadrul concursului „Premiem perfomanţa şi inteligenţa în afaceri”, în urma desemnării câştigătorului celor mai multor voturi din partea invitaţiilor din sală.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !