Soluţii transfrontaliere pentru IMM-uri

Soluţii transfrontaliere pentru IMM-uri
Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii din Oradea organizează în perioada 14 – 15 noiembrie 2008, în Aula Magna a Universităţii din Oradea, Conferinţa de prezentare şi evaluare a proiectului: „Sprijinirea integrării IMM-urilor cu activitate de export – import din judeţul Bihor în cadrul pieţei unice europene prin dezvoltarea unor servicii de afaceri transfrontaliere”, Contract: RO 2005/017-536.01.01.01.20, finanţat prin programul România – Ungaria, PHARE CBC 2005, Intitulată „Împreună spre un viitor european”.

Scopul acestei conferinţe este de a face cunoscute şi de a facilita colaborarea şi cooperarea transfrontalieră româno – maghiară pentru viitor, precum şi de a prezenta activităţile şi rezultatele proiectului. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a două zile, cu participarea tuturor părţilor implicate direct sau indirect în proiect.

În prima zi se vor prezenta rapoartele echipei de proiect, direcţiile de cooperare identificate de către grupurile mixte de lucru ţi portofoliul de propuneri de proiecte de cooperare transfrontalieră. Pentru cea de-a doua zi au fost pregătite prezentări cu experienţa maghiară în procesul de integrare europeană şi Centrul de Servicii pentru Afaceri Transfrontaliere.

 

Vali Teuca