Sondaj la Universitate Oradea

Sondaj la Universitate Oradea
ORADEA - Comisia Socială şi pentru probleme studenţeşti din cadrul Universităţii din Oradea a realizat, la finele lunii mai, un studiu pilot care a avut ca scop identificarea unor măsuri pentru eficientizarea actului managerial.

Studiul a constat în administaarea unui chestionar unui număr de 94 de cadre didactice şi 101 de studenţi la Universitate Oradea.

„Există în practica oricărei universităţi din spaţiul european, şi nu numai, ca să facă periodic o analiză de nevoi a resurselor umane implicate în procesul de învăţământ în scopul eficientizării actului managerial. De asemenea, în conformitate cu metodologia ARACIS, sondarea opiniei studenţilor şi cadrelor didactice din Universitate Oradea pe diverse probleme este considerată o condiţie a asigurării unui management de calitate” se arată într-un comunicat al Universitate Oradea.

Conform reprezentanţilor instituţiei informaţiile culese vor constitui punct de plecare pentru revizuirea instrumentelor de lucru şi o eşantionare după criterii riguros ştiinţifice care să asigure reprezentativitatea şi să sporească posibilităţile de generalizare.

Vali Teuca

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !