Sorin Cigan la Olimpia Satu Mare

Sorin Cigan la Olimpia Satu Mare
Antrenorul Sorin Cigan (41 ani) a acceptat sa pregateasca divizionara B Olimpia Satu Mare. „Pâna la finalul turului voi fi director tehnic, iar din iarna voi prelua efectiv functia de antrenor.

Miercuri, o sa avem primul antrenament, întrucât Olimpia sta sâmbata. Debutul se va consuma la UTA, unde vreau sa câstig”, afirma Cigan, al carui obiectiv este salvarea echipei de la retrogradare. Tehnicianul care a mai antrenat Tricotaje Ineu, UTA si CF Liberty este dezamagit ca nu a primit nici un semnal de la diriguitorii FC Bihor.

„As fi dorit macar sa ma fi chemat la discutii, sa vada ce gândesc, ce planuri am. Nu s-a întâmplat asa, pentru ca la FC Bihor nu se vrea sa li se dea o sansa antrenorilor oradeni. Sunt convins ca daca as fi preluat echipa în vara as fi avut rezultate mai bune decât cele care sunt acum. Fiind oradean, aveam tot interesul sa am rezultate si sa ma afirm o data cu echipa”, crede Cigan.

Dupa 12 etape, Olimpia ocupa locul 12, cu 11 puncte, la patru puncte în spatele FC Bihor, clasata pe locul 9, ultima pozitie neretrogradabila.

Teodor Biris