Soţia procurorului, agresată

24Comentarii
Soţia procurorului, agresată
Oradea -  Procurorul suspendat Alexandru Lele susţine că a fost reclamat de doi bărbaţi care ar vrea să scape astfel de acuzaţiile de violare de domiciliu şi agresiune faţă de el şi soţia sa.

Lele afirmă, într-un comunicat, că el şi soţia sa ar fi fost aşteptaţi de cei doi care erau înarmaţi cu bâte la intrarea în casă şi ar fi fost loviţi chiar sub ochii fiiicei lor de 12 ani.

„Nu sunt «acuzat de lovirea a doi bărbaţi», ci aceştia – ca să scape de consecinţele faptelor lor – au formulat astfel de plângeri împotriva mea la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, unul prezentând leziuni ce necesită 2-3 zile îngrijiri medicale, iar celălalt 3-4 zile îngrijiri. Eu şi soţia mea, Laura Lele, am solicitat imediat Poliţiei municipiului Oradea intervenţia şi să dispună măsurile legale corespunzătoare infracţiunii de violare de domiciliu în formă calificată, constând în aceea că în ziua de 18 iulie, doi tineri, înarmaţi fiecare cu câte o bâtă de basebal, după ce au blocat strada cu două maşini, una înmatriculată în Cluj şi cealaltă în Ungaria, au pătruns fără drept şi prin folosirea forţei în holul imobilului unde locuim, fiind agresaţi de aceştia”, afirmă Alexandru Lele.

Declaraţia este însoţită de certificatele eliberate de Serviciul de Medicină Legală Bihor şi care arată că soţii Lele „prezintă leziuni posttraumatice care datează din 18 iulie şi produse prin loviri repetate cu corp dur, de formă alungită, comprimare cu degetele şi zgâriere cu unghiile”. În cazul Laurei Lele leziunile necesită 3-4 zile îngrijiri medicale respectiv 30 de zile în cazul lui Alexandru Lele.

Lele a adăugat că ieri a redactat sesizări legale împotriva celor doi, pe care le va depune la organele de urmărire penală competente.

  • Procurorul Lele, acuzat că a lovit doi fraţi

    Cristian Horgoş  • 24Comentarii

    Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

    inca 1000 caractere ramase

    versiunea HTML a comentariilor