Spammerii utilizeaza web mail-ul

3Comentarii
Spammerii utilizeaza web mail-ul
Spammerii au dezvoltat o metoda pentru a crea automat conturi de email Hotmail si Yahoo, evitand sistemele ‘captcha’ utilizate de aceste servicii pentru a impiedica crearea automata de conturi de email, utilizate pentru trimiterea de spam-uri.

Potrivit companiei de securitate BitDefender, spammerii au utilizat deja noua tehnologie pentru a crea mai mult de 15.000 de conturi Hotmail false.
Trojan.Spammer.HotLan.A utilizeaza conturile Hotmail si Yahoo generate automat pentru a trimite email-uri spam.
Fiecare copie activa a troianului acceseaza un cont de email, apoi extrage email-urile spam codate de pe un website, le decodeaza si le trimite catre adrese valide.

Spam-urile fac publicitate unui site care produce ‘produse farmaceutice’. Acest tip de spamming a fost imposibil pana acum, deoarce necesita prezenta umana pentru a determina ce numere si litere au fost instalate pe un ecran ‘captcha’. Din moment ce acest lucru poate fi facut doar de om, serviciile gratuite de email au fost protejate pana acum.
Totusi, daca spammerii au gasit o cale de depasi aceasta piedica, atunci serviciile gratuite de email trebuie sa gaseasca altceva.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor