Spărgătorul de case, prins

Caransebeş – În ultimele zile, locuitorii municipiului au intrat în alertă ca urmare a faptului că au avut loc o serie de spargeri de apartamente. Două dintre acestea s-au petrecut în cartierul Pipirig, iar în Splaiul Sebeşului a fost doar o tentativă, proprietarul apartamentului surprinzându-l pe „vizitatorul” nepoftit.

Spărgătorul îşi alegea doar apartamente situate la parterul blocurilor, în care pătrundea forţând geamul de la baie.

Lucrătorii poliţiei au fost sesizaţi cu privire la aceste infracţiuni şi în plus, au obţinut semnalmentele unui individ văzut de locatari în preajma locuinţelor în care s-a pătruns.

În baza acestor semnalmente, poliţiştii l-au reţinut pe C.V.L., de 44 de ani, din judeţul Olt. Amănuntul decisiv a fost o cicatrice de pe un obraz.

Cercetările au dovedit că persoana reţinută se eliberase în urmă cu doar o lună din Penitenciarul Tg. Jiu. Motivul detenţiei? Furturile din locuinţe. Deşi toate probele conduc spre el, C.V.L. refuză să-şi recunoască fapta. Un alt amănunt interesant: în apropierea locuinţelor „operate”, a fost găsită o jachetă de piele, furată de curând dintr-o locuinţă din Lugoj, unde, în ultima vreme au avut loc câteva furturi din locuinţe. Şi aici, autorul alegea tot blocuri de la parter şi intra pe geamul de la baie…

Din acest motiv, C.V.L. a fost preluat de poliţia din Lugoj pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Iulius Pârvu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase